Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungsint



Grå dag lägger en
dimridå över ljuset
ett diffust skimmer
gör hösten sepiafärgad
sommarens minnen bleknar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-09 14:57



Bookmark and Share


  vera gade VIP
gamla fotografier - gamla minnen bleknar - men där ligger ett skimmer!
2010-10-09

  lodjuret/seglare VIP
till och med dina tankars svärta sinar då du utsätter dig för det där mulna gråvädret.
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP