Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man behöver vara två för att dansa



Öppen för förslag
hur du kan helga min dag
letar i backen
efter sensuell vinyl
Rod, Do you think I´m sexy?




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 10:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Man kan vara svag för
'I am sailing' också
Rod Stewart är en kuf för sig
härligt rökig röst har han också
(när han rör sig på scen dansar han för två)
2010-10-10

  Larz Gustafsson VIP
En dunderhit då det begav sig.
Gillar den fortfarande.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP