Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjejen på bilden får här illustrera min flotta gest och mer nya giv, för att jag nu har lärt mig tongångarna och så i pokerspelet 'Texas hold the horses, Thomas Edgerton'. Trots detta uppskattar jag 'Fiftheen' so much better, my prince.


Prekär situation, teaterstycke i halv akt, sedan gick ridån ned.



Ja, min älskade
jag kommer genast
insåg inte din

ytterst prekära situation
där du sitter
med arschlet i

rävsachsen. Men nu
när jag förstått
mig på detta

som predikament så
är jag förstås
redan på väg.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2010-10-10 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP