Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugorna flyttar in



Vårens längtan till
vinterns slut lång väntan på
att knoppar slår ut




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-10 10:38



Bookmark and Share


  * MARY *
Fint !
2010-10-10

  * MARY *
Fint !
2010-10-10

  lodjuret/seglare VIP
Svar på rubriken, mina flugor håller mig sällskap året runt, ibland landar de på rygg och det är ett skådespel bara att se dem försöka att vända sig rätt igen.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP