Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan vårfloden



Avlövad längtar
efter vårens lövsprickning
saven som stiger
knoppar på bristningsgränsen
innan de står i full blom




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-13 12:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin längtan efter våren.
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP