Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameleontens innersta väsen...bagatell



Osynlig för dig
tills den dag du älskar mig
inte utsidan
insidan bakom skalet
döljer det ljuva köttet

tankar som andas
stilla tillförsikt drömmar
och fantasier
daggens dimstråk som natten
lägrat i dina ögon

är mitt rätta jag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-13 14:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nästan rent kusligt vacker nervkittlare till text vilken förstås förtjänar sina trenne näckrosor av di ännu till synes blommande
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP