Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuvt



Våldtäktsmannen brydd
påklädd men ändå naken
kvinnan har nytt skydd
genomskinliga kläder
vävda av silkestrådar

ystade ur mjölk
med DNA från spindeln
blev ett förförisk
pansar av stål men skammen
den lever kvar där ändå




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-13 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP