Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tog en silvertår förlorad själ i famn

Tog en silvertår förlorad själ i famn
vi kysste smärta ned tillsammans,

du är en änglavinge

natt




Fri vers (Fri form) av peter markurth
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-14 15:00



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
denna text är och känns
vacker ja
ömhet ja
tårar ja
mest kärlek mmmm
tack
2010-10-16

  LenaJohansson VIP
vackert..
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth