Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmmmmm...




Mysigt musen
murrar maklig
märkvärdig munfull
mångfaldigas
mörknar mest
mycket mustig
modig molok med
mäktig mojäng
modest mildrar
molande menad

Medan memoarer
mässas mattas
massivt marina
magiska
malströmmar...




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund