Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010.10.10


sångfåglar



Jag hör dig, om våren, när knopparna slår ut i blom
och löven dansar i skimrande ljus

när fåglarna stillat sig och sakta går närmare - till mötes
så lyssnar jag till din sång

hur ditt bröst vibrerar tryggt mot mina händers lek
när jag för dig, där du behöver lättnaden

finner vi glädjen
till skratt och förtjusning

låter tystnaden omfamna
sprida ut
intill innerligheten


vakar vi




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 21:29



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
sällsam sötma i den här!
2010-10-30

  Baystream
Otroligt mjukt och otroligt vackert!
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund