Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenen i stenen, forminne sen istiden



Har hängt ihop sen
urminnes tid kärleken
är ömsesidig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2010-10-16 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP