Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inte för tid att blunda



Livets ögonblick
passerar hastigt förbi
himmelens stjärnor
ljusglimtar visar vägen
vår korta tid i mörkret

spegelvänd insikt
i botten av vår pupill
glimtar till natten
är drömmar ger dagen nytt
liv att leva här och nu




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP