Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oviss inför morgondagen



Sorgmantelns skugga
lägger sordin på varat
historiens vingslag
klipper sönder här och nu
vänder på alla stenar

i stenröset ser
inte ormen för mörkret
spela med tungan kluven
mellan närvaron
och flykten faller ihop

likt ett korthus när
lögnen visar sitt rätta
ansikte idag
byggt på gårdagen visar
på om det finns en framtid




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-10-16 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP