Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighet

De ber till gud, dessa kuvade och brutna släkte till folk. Hur kan de i dessa svåra tider tro på något så abstrakt?
De ber till gud, detta  generösa och älskade folk. Underbart att de har tillit till en gud som inte gett dem något annat än krig, hat, och förödelse.
Det finns ingen gud. Det finns endast girighet. Det är vad som driver allt fram.
Jag lovar att jag kan förknippa allt med girighet!
Gud - Skapade människan för att någon skall vördna och älska han!
Kärlek - Ett ord som ger en rätten att utnyttja en annan!




Övriga genrer av Anders Camp
Läst 661 gånger
Publicerad 2011-08-16 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Camp
Anders Camp