Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oppositionen och livet efter Gud

Vänster sympatistörer som vill ha världs revolution. Hör det förr?
Det som brukar hända är att de inser att de har makt och förringar sin egna ideologi för att införskaffa makt.
Varför inte skjuta av sina egna i ledet för att upprätthålla makt?
Varför inte rekrytera barn för att föra de vuxnas krig?
Jag erkänner andra sidan är inte bättre!
Mörda barn för att nå sina mål...
Systematiskt våldtag och använda det som en krigsföringsmetod..
Att inte dömma sina egna för de hatvåld det gör...
Att indoktrinera och klassificera efter längd och sysselsättning och sedan kalla det ras. Smart?
Varför denna jakt på indelsning och klasser. Kan vi inte bara låta det vara och leva? Varför uför vi folkmord medan de andra tittar på och menar på att det inte riktigt är folkmord? Varför har vi politiska ideoliger? Varför låter kyrkan 1000 människor mördas och lemlästas i kyrkan som trots allt är guds hem? Varför skall jag tro på gud? Varför är människor knutna till företag blida i vad som händer när de pumpar ut miljarder av ton av gift för att när han kommer hem krama om sin dotter? Varför gräver vi ned gifter och låstas som om de inte fanns? Du står på en tunna med gift? Gaia kommer inte att kunna göda oss i längden. Varför inför vi patentlagar i de länder där människor dör då de inte får tag på billig medicin? Varför skall vi skapa lagar där de billigaste medicinerna inte längre är tillgängliga? Varför mördar läkemedelsbolagen oss för att maximera sin vinst?
En gång skrev jag följande:
"
Jag tror på människan. Jag tror på att de sociala normerna förvandlas och förändras med tid och efter behov. Jag tror att krig är oundvikligt med den ordning vi har i världen. Jag tror på godhet. Jag tror på hat. Jag tror att människor ofta väljer fel saker i livet och de får sota för det. Jag älskar människan för att de vågar ta beslut och lära sig från det. Jag tror att en dag så kommer vi att närma oss fred på jorden. Det kommer dock inte vara på grund av att vi vill ha det utan för att vi måste få det. Jag tror att jorden inte kommer att kunna livnära oss. Jag tror att många kommer att dö i jakten på kunskap. Kunskapen om överlevnad. Jag tror att våld kommer att föda fred. Jag tror inte på några högre ting. Jag tror på dig!
"

Sanningen är att jag inte längre tror på dig. Gud finns inte och människan hyser ingen kärlek till sitt släkte. Vi är dömda att gå under och falla ihop på den tunna av gift vi grävt ned och glömt bort.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Anders Camp
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-02 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Camp
Anders Camp