Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen signal



Telegraftråden
bär sina glittrande stråk
av toner slår an
en sträng i mörk siluett
linjen är död sen länge




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-17 10:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tröstlös linje för människan
lockar fortfarande trast till
att upphöjt betrakta omvärlden
(din text tilltalar mitt sinne för poesi)
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP