Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halkar till ibland



Frusna avtryck från
promenader höst och vår
lämnar sina spår
för halt för att vända om
går framåt gör nya spår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-17 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sann text. Fin naturtanka!

/Ann
2010-10-17

  lodjuret/seglare VIP
En föredömligt kort text om reflektioner i dagen
2010-10-17

  Ritva
Bra bilder, fin tanka!
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP