Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanligt men sant



Kyssar kärlek smek
blir för lynnig våldsam lek
övergår till slag
tårarna ingen ursäkt
lämnar honom samma dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2010-10-17 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande text!

Hon gjorde det enda rätta ...

/Ann
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP