Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista vandringen



går i snigelfart
sekretet leder fram till
det tomma huset




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-17 15:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
här väntas med spänning på en snar fortsättning
2010-10-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-)
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP