Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddaren av den sorgliga skepnaden



Postpubertal man
ingen yngling längre men
men lusten finns kvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-18 11:26



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Som en doft av
Don Quijote &
Sancho Panza
fint Du är vid
gott mod och än
till livets bästa snurr
har en öppen dörr och
än kan vara med i
den och dansa!
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP