Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det mörka går inte att ta bort helt.


Svarta spår

orden som nästan varje
dag passerade
stannade till
sårade mig
försvann nästan sin väg

blev kvar som en
svart dimma
med mörka otydliga konturer

en del ord stannade kvar
ristades fast
upprepas av sig själva
utan paus
inget kom förbi opasserat

men sedan länge är
många ord gömda
orden från den tid
jag inte vill minnas

mörka spår i sanden jag
önskar kunde blåsa bort

spåren av rädsla för att bli sårad
spåren av misstänksamhet mot närhet
spåren av de minnen som aldrig försvann





Fri vers av Elin E
Läst 169 gånger
Publicerad 2003-10-08 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E