Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstrött livsglädje



Står på broräcket
ett svindlande ögonblick
blodet rusar till
fritt fall från hög höjd känner
fallskärmen veckla ut sig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-18 13:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
själv tycker jag nog rad fyras 'känner' kunde ha stått först på rad fem... annars en rysare att läsa igen
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP