Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mest av allt...vatten



Ur tårfyllt öga
trillade tanken klart som
daggen ur kåpan
meningen med ord sprider
sig som ringar på vatten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP