Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natt var drömmen knappt märkbar

och morgonen full av snö
vintern lägger sig
i mot dörrar och fönster
och våren väntar tö

våra fötter lämnar varma spår
när vi lyfter stegen
ända från nacken
skrattar åt snön som faller
där vi går




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-21 08:57



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
rimmen försvinner näst intill
vintern lägger sig mot dörrar
där fångar du mellan fingrarna.
2010-10-25

  Roger VIP
Men jag har ingen snö på gatorna. Bara regnet som strilar inuti. Det var gott att se dig mon ami! Välkommen åter och lycka till med det du var på väg till!
2010-10-21

  Fransisca Ferlin
Håller med. Bra text. Mycket bra titel.
2010-10-21

  Baystream
Grym titel
fin dikt
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund