Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskenspromenad



Vadar i höstlöv
frasiga av frost
pudrade av snö
paus gnistor från brasan
slår följe med stjärnorna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-21 11:10



Bookmark and Share


  Ritva
Fin!ger vackra bilder. Gillas
2010-10-21

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vacker
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP