Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.28
15.47



lugn


å inte skall du tvivla så
kärleken finns här överallt
även om den smärtar
och hjärtat söker förtvivlat

bäst är om vi inte räds
räds orden och handen som berör
berör oss innerligt varsamt nära
nära intill tillsammans

för liv och lust till mera liv
skapande alstrande
gemensam samvaro
är allt vi vill




Fri vers av Nightngale
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-11-28 16:54



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Så vackert berättat om kärleken
Sanning förpackad a la Tobias.
Tack för dina ord.
2005-11-29

  Lola
En hoppingivande och med omsorg komponerad text som åtminstone jag berörs av.

"för liv och lust till mera liv
skapande alstrande
gemensam samvaro
är allt vi vill"

Så bra.
2005-11-29

    afrika
bäst är om vi inte räds
räds orden och handen som berör
berör oss innerligt varsamt nära
nära intill tillsammans

vilket vacker flyt och sammanvävningen mellan
orden på raderna här funkar jättefint!
gillar "nära intill tillsammans"
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale