Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till valfri dokusåpahjälte

 

 

 Okej, du fick en chans

som gjorde dig celeber

men det är inget skäl att

agera som en streber.

 

Celebritet är blott en fis

i vinden som du njuter

men glömmer att odören

anas blott ett par minuter.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-22 16:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
En text med en härlig glimt i ögon vrån ;)
2010-10-22

  Monika A Mirsch VIP
bra att du påminde - skall ta ditt poem nära mitt hjärta....
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP