Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på stjärnfall...går vågorna höga



Stjärnhimlen sprakar
underbar natt vid havet
på en solvarm häll
onanerar hon önskar
sig en gudomlig orgasm




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP