Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackra orden gick vilse



Ett ord för mycket
meningen gick förlorad
med vår relation




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-23 12:18



Bookmark and Share


  * MARY *
ibland räcker det bara med ett ord...
2010-10-23

  Lena Själsöga Keijser
vilse
är ej vilse

det vet markerna

du skriver vemodets puls

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP