Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulsk tid Alla helgons natt



Ljuset flämtar till
anar din närvaro om
än som en viskning
klockor ringer påbud om
samtal i andarnas hus




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-23 12:33



Bookmark and Share


  aol
så fint skriftat
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP