Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utegångsförbud som berör...



Rikoschetter från
igår lasermannen har
lämnat djupa sår
skotten ekar i Malmö
en galning går i hans spår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-23 13:14



Bookmark and Share


  * MARY *
ja, precis så är det just nu !
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP