Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tät dimma skymmer sikten...



Sirenens lockrop
kom in i min famn
var bränningen
i mitt sköte älska mig
tills döden skiljer oss åt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-10-24 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP