Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelens bröst



Varje regndroppe
har en ton slår an en sträng
i min klangbotten
höstdagarna går i moll
hjärtat och löven glöder

varje droppe bär
min spegelbild ser mig själv
skratta i regnet
dansar av glädje i dur
och moll en ny melodi

som får solen att
glittra regntunga dagar
sjunger till dig som
aldrig lyssnat och sett vad
regndroppar bär inom sig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-24 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar, musikalisk höstkomposition!

"Varje regndroppe
har en ton slår an en sträng
i min klangbotten
höstdagarna går i moll
hjärtat och löven glöder"

Sparas!


/Ann
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP