Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En diamant är för evigt



Ett hjärta av sten
står i tacksamhetsskuld till
ett krossat i guld
skenet bedrog du tog mitt
hjärta av guld och gav mig

en oslipad sten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-24 13:25



Bookmark and Share


  * MARY *
Vackert !
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP