Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bör klargöra att detta är en grov generalisering. Denna text är skriven efter en händelse. Detta är min egna version av hur saker och ting sköttes.


Applådera för framtiden

Hora, kuksugare, jävla fitta är en flickas vardag.
Tjejer ska inte stå upp för sig själv.
Det är både fel och förhatligt.
De ska ta allt
Bry sig
Ta hand om saker och ting
Göra det som förväntas av dem
Inget annat
Tjejer ska vara tysta, försynta och underlägsna
Precis som det alltid har varit


Tradition framför allt.
Dessa jävla traditioner och normer!
Konservativa bakåtsträvare skapar ett konservativt samhälle utan förståelse.

Ni skapar normer
Normer som alla ska följa.
De som inte gör det ska dö.
Dessa ska
hatas,
förkastas,
förstöras

De är inte värda ett liv
inte ens ett förbannat liv
De bör plågas, dö och försvinna


Du som bryter mot normen ska förgöras till varje pris
brytas ned till oigenkännlighet
en dag är du borta


Tjejer ska inte säga ifrån
- det ska killarna göra
Du som tjej får inte stå upp för dig själv
- för det är fel
Du kommer alltid vara underlägsen, lilla gumman
killarnas tid är här.
Killarna ska saluteras för deras slagsmål
tjejer ska gömma sig i det förgångna


Applådera kära kollektiv
Applådera för killen här, han är värdig er uppmärksamhet
er förundran och respekt
Den här killen har skrikit hora, kuksugare och jävla fitta.


Han är en riktig man

En man för framtiden




Fri vers av johannarkarlsson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannarkarlsson
johannarkarlsson