Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burfågelns katedral



Tiggarens toner
förför gammal vek och skör
spelar klarinett
i tunnelgången fattig
var rik numer bortgången

minns det som det var
igår fågelsången som
kvittrade för oss
stressade pendlare på
väg genom Stockholm central




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP