Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna har inga ansikten



Ord för ljusskygga
ty när dagen gryr flyr de
dit natten ruvar
blinda för sanningen skyr
de allt vad ögonen ser




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-25 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP