Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn



Ängel och demon
i en och samma person
ett barns ansikte




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-25 13:13



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Träffsäkert. =)
2010-10-25

  lodjuret/seglare VIP
En vän till mig, som är terapeut, skulle ha sagt att det här är verkligheten i ett nötskal, vi har alla yin och yang inom oss.
Tycker du fångat tanken väl i denna senryu
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP