Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppvaknande

har ett liv

det är mitt eget
mitt ansvar

en dag kommer jag
att se tillbaka på det




Fri vers av Karin Andersson
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-26 05:42



Bookmark and Share


  blaite
Så jävla sant. Kommer du se tillbaks på det från ett rosa moln då
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andersson
Karin Andersson