Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumvirvlar i trädet



Varma fotavtryck
i kristyrsvept gräs löven
glöder i solen
rimfrost i skägget sista
höstdagen rinner iväg




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-26 08:50



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna bild tilltlar mig
låt oss hoppas att hösten rinner in med
alla sina varma glödfärger
det är en inreväxande hand

Tack för bildstigande

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP