Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REJECT


Man bygger det man förtjänar.
och man sår det man vill skörda
samlar det man tror man vill ha.

Reject,
vadå
vem då ?
jag ?
objection, rejection.
fucking jävla skit.
och rosa korridorer för dej min vän.
och tror du på via Appia?
Men se då för fan till att sopa den.

Se då till att vattna dina frön, vårda dina plantor.
För natten är min
världen är min
själen är min, min själ
Ger inte bort nåt mer.

Och jag skadade mej själv idag
men jag vet inte om jag tänker göra det
nåt mer.
Frihet är bara ett annat ord
för att inte kunna förlora mer,
Så vad är strävan efter?




Fri vers av Amphora
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-10-26 11:49



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
så mycket liv
så mycket styrka

som får jordaxeln att fortsätta snurra

hoppas läget bra

hörs

Lasse
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Amphora
Amphora