Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föreställer mig att du lusläser mina spellistor




Jag föreställer mig att alla filmer du ser handlar om oss

också idag är jag helt övertygad om att du saknar mig
och
att när du ser på henne tänker du på mig
och
att du tänker på mig när ni har sex, när ni delar en cigarett, när ni diskar, när hon skämtar, när hon skrattar, när hon somnar




jag föreställer mig att så fort du är själv läser du mina gamla sms

att alla sånger du lyssnar på handlar om oss




jag föreställer mig att du aldrig kommer över mig

jag föreställer mig att
du hoppas att jag fortfarande väntar




för jag väntar




och jag föreställer mig att det inte gör mig patetisk




Fri vers av tunnlar
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-26 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den var bra. så här kan det ju vara, tjusígt!
2010-10-26

    Bea_uti_ful
För mig var denna texten guld värd!
och

jag gillar hur du delat upp texten
ger tid för eftertanke
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

tunnlar