Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Michael Nyman
spotify:track:16FSqhikE6jV5jHUP5Dlth



"Here To There"


Doften
som med sådan
lätthet

dröjer sig kvar
inuti

finstämda strängar
berör mig

även när du blygs
vill kroppen dansa

lusten

sipprar
genom varje cell

porlar flödande
forsar

gläntar intill
som stugdörren öppnas

när vintern lutar sig kall
mot hybblets hägn

och vi darrar
långt in i själen

ur mörkret
söker vi tända

skimrande klara

ljus




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-27 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund