Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostnupna knoppar



Höstlöven dalar
nakna träd viskar hjälp mig
jag fryser så klä
mig inte i vackra ord
utan värm mig med vit snö




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-27 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP