Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av poetkollega...



Kvinnan leker själv
grabbar går på fotbollsmatch
för att få orgasm




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-27 16:43



Bookmark and Share


  * MARY *
är det sååååå det går till?
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP