Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny könsordning...tittar på TV i brynja, dricker öl och äter chips



En mur av tystnad
giftiga ord på krönet
ingen mans land mer
äktenskapet är upplöst
hon har träffat en kvinna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-27 17:03



Bookmark and Share


  * MARY *
även sånt händer !
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP