Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider gamla ideal på väg tillbaka...kanske



Barns lekar och spel
av idag Fia med knuff
i korridoren
Rappakalja på nätet
och Sanning och konsekvens

AGA var förr ris
en fyr och en spis spela
kula och hoppa
hage känner barnen till
men Raketosten knappast

nya ord har vi
fått fuckface hora fjortis
och bög om inte
i SAOL än men ganska
snart dags att lära nytt språk

curlade sägs det
egot i främsta rummet
men ser en tendens
ett uppror mot det de lärt
stavas solidaritet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-27 17:36



Bookmark and Share


  * MARY *
Minsann raketosten minns jag !
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP