Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser din skugga flyta i mitt blod

Jag ser din skugga flyta i mitt blod
balanserat vansinne

kysser dig varsamt
din hand i min,

vår kärlek
evig liksom tiden,

levande likt varet i en infektion
döden jagar själar denna natt,

men jag vägrar
kastar pistolen åt helvete,

skriker ut mitt vanvett och ser kärleken blomma i ditt hjärtas raseri
dina tårar binder mina ögon vid ljuset,

vi förenas nu i älskog
kom och se min ångest,

du vet
slutet

på en kyss




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-27 22:52



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vacker skrikande kärlek
2010-10-28

    ej medlem längre
Det här är
jävlarimej
KÄRLEK!
2010-10-28

    ej medlem längre
Grymt
2010-10-27

  frantic
Den är bara så bra!!!!!
Önskar man kunde bokmärka flera gångar..
2010-10-27

  frantic
jag vet inte hur många jag har läst..
av dina dikter som alla kretsar kring
samma tema

denna dikt lyser starkt, den är mer öm än andra
när kärlek, kroppslig och själslig
korsars
som inledning till avgrunden

som om man redan vet vart man är på väg
men inte kan hejda det
där kärleken är starkare än döden..
fast de vandrar vid varandras sida..

det bästa jag läst på länge

bokmärks!!!!
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth