Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt så händer det.


Insikt 2

Jag insåg plötsligt

att han inte alls var fantastisk

och underbar och

häpnandsväckande

i andras ögon

utan bara normal

och vanlig

och allmänt reko



För en gångs skull

har jag en pojkvän

som är reko



(jag trodde aldrig att det skulle hända mig)





Fri vers av Tea Alex
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 16:36



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex