Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissociativ personlighetsstörning, "Ju fler kockar.....", ingen bagatell



För
regeringens brist
på moral och etik finns
ingen medicin
maktmissbruket urholkar
den svenska demokratin




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-30 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP